Aandacht voor creativiteit, technologie en communicatie; een integrale benadering is hét uitgangspunt voor het creëren van waarde.

Waarde onstaat in de samenwerking. Waar 'potentials' - niet 'resources' - elkaar inspireren en stamina vereist is. Het resultaat van het project is groei bij de deelnemers en een mooi product.

Delarte is het bedrijf van Jan-Willem. Jan-Willem is een 'maker'. Hij vervult de regierol in een project en neemt verantwoordelijkheid voor inhoud en proces. Of ondersteunt vanuit een andere rol - adviserend, coachend of meewerkend

Neem contact op:
Jan-Willem Arnold
M 06 47896785
E jw@delarte.nl

Alles wordt ooit verzonnen. Vanuit een een behoefte, een idee, een verlangen. Rationeel en emotioneel.

Een concept is meer dan een 'goed idee', het is de werkbare uitwerking ervan. Een concept is een reflectie op de situatie zoals wij die in het heden ervaren. Met het concept willen we een stap vooruit zetten.

Een concept ontstaat in een iteratief proces waarin aandacht is voor inspanning, functie, schoonheid en publiek.

Er is niet één methode om tot een goed concept te komen. Nodig is een kist met gereedschap, de wil om samen te werken en het vertrouwen om iemand de lead te geven.

Doen! In een groep een product voortbrengen in een beperkte tijdspanne.
Potentie: de capaciteit van de groep om iets te maken.
Stamina: de kracht om over de dode punten heen te komen.
Verbinding, om samenwerking mogelijk te maken.

Actie én verbinding. Schakelen tussen verkennen, uitzoeken, doorpakken, borgen en verzekeren. Risico's omarmen en uitsluiten.

Goed project management? Het potentieel in de groep ontwikkelen. Methoden en tools gebruiken - zonder rigide te zijn. 'Yoga en Prince 2'.
Gaan en staan voor de groep, de omgeving en het resultaat.

Een verhaal vertellen. Wij mensen zijn oneindig geïnteresseerd in verhalen. Om te onderzoeken, te vergelijken, te leren, te toetsen en om te fantaseren. Eeuwenlang hebben we elkaar verhalen verteld. In het donker bij het kampvuur, opgeschreven in boeken en vastgelegd in film.

Onze verbeelding wordt werkelijkheid met behulp van technologie.

Technologie in camera's, video-editors. HTML 5 en CSS 3 voor websites als deze. Java Enterprise Edition, Javascript voor grote systemen. Gemaakt door giganten, op wiens schouders wij staan om ons denken eraan toe te voegen.

We bouwen systemen. Dat doen we al sinds de oude Egyptenaren. Sociale systemen. Technische systemen. Systemen zijn een soort van 'vertelautomaten'. Ze voeren verhalen op een voorspelbare manier voor ons uit.

Daarvoor beschikken ze over functionaliteiten. Grote system kunnen enorm complex worden. Desondanks, mogen we de aandacht niet verliezen van het verhaal dat we eigenlijk willen vertellen.

Oproep: ik kom graag in contact met iemand met kennis van danseducatie en zakelijke capaciteiten.
  • "Mich interessiert nicht so sehr, wie sich Menschen bewegen, als was sie bewegt." (Pina Bausch)
  • "Work harder on yourself than you do on your job." (Jim Rohn)
  • "If everything seems just under control, you are not going fast enough." (Mario Andretti)
  • "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." (Samuel Beckett)