Profiel

Jan-Willem werkt sinds 2004 als zelfstandige vanuit zijn bedrijf DelArte. Vanuit dit bedrijf ontwikkelt hij autonoom producten en diensten. Daarnaast werkt hij in opdracht voor organisaties.

De aandacht van Jan-Willem ligt bij het samengaan van liberal arts en technologie. Waar kan creativiteit technologische oplossingen versterken? En hoe communiceren we over wat we voortbrengen?

In 1994 is Jan-Willem afgestudeerd als bedrijfskundige. Hij heeft acht jaar gewerkt voor een groot adviesbureau, Capgemini, en in die tijd opdrachten vervuld voor onder andere: ING, KLM, ministeries van VROM, Defensie, LISV, Omroep Reclame Nederland en Postkantoren BV.

In de Kunsten is hij professioneel actief als bestuurder en manager, in het verleden onder andere voor Danscentrum Utrecht en Stichting Noord-Nederlandse Dans.

“Jan-Willem is recht door zee, PRINCE2 gecertificeerd en zeer goed in staat om de belangen van de stakeholders af te wegen en keuzes te maken. Hierin kiest Jan-Willem de juiste weg en niet de weg van de minste weerstand. Een prettig en daadkrachtig persoon met een stevige technische achtergrond, die je aan jouw kant van de tafel wilt hebben zitten.”


Ontmoeting
De grootste projecten beginnen met een kennismaking bij een kop koffie. Een ontmoeting is snel en informeel te regelen.

Overname alleen na voorafgaande toestemming.